NYBÖRJARKURS 2024

 

Om du vill lära dig att spela golf så är det bästa sättet att gå en nybörjargolfskola. 

Då får du lära dig golfens grunder i både praktik och teori. Vi har ett väl utvecklat nybörjarprogram som följer SGF´s och PGA´s nya utbildningssystem som kallas ”Grönt kort på väg till hcp 36".

 

Under golflektionerna så lär vi dig grunderna i golfspelet och du får tillfälle att öva alla sorters slag medan På teorikursen så får du lära dig golfvett och golfregler i praktik ute på banan Den nya metodiken i praktik innebär att nybörjaren öva själva teori på nätet och spelar en kort bana i början, en bana som blir längre med ökad kompetens. Vi startar nybörjargrupper under hela golfsäsongen och vi börjar den första golfskolan för nybörjare redan i mitten av april och kör hela september ut. Under kursen får du låna utrustning av oss, du får fria range bollar, övningar för teori på nätet, grattis tillgång till korthålsbanan och spela stora banan med din fadder. Vi har följande kurser att välja på: kvällstid, dagtid, vardagar, helger och även intensivkurser. Självkart kan du också ta enbart privatlektioner om du önskar. Valet är ditt.

 

Den första nybörjarkursen utomhus startar onsdag den 17 april 2024 kl: 18:00

En ny kurs startar varje vecka från vecka 16 till 24 och från vecka 26 till vecka 38.

Priset för denna kurs är 2295:- inklusive rangebollar, lån av klubbor och teori övningar på nätet, samt tre rundor på banan med din fadder.

Under kursdagarna har du fria rangebollar och tillgång till korthålsbanan även för egen träning.

 

Erbjudande från Ängsö GK till dig som tar golfkurs hos oss. Du betalar endast 2995 kronor för grönt kort utbildning inklusive medlemskap med obegränsat spel på banan och fria range bollar hela året.

     

 

Nybörjar golfkus inklusive medlemskap 
Medlemskap och nybörjarkurs på Ängsö GK.
Fritt spel alla dagar, alla tider, fria rangebollar.

Ålder
– 12 år
13 - 21 år
22 år –

Avgift
1595 kr
2195 kr
2995 kr

 

För mer information och anmälan kontakta oss: på Ängsö Golfshop: 0171- 441041            

eller Mobilen: 0708-660964,  E-post: fatah.guedra@outlook.com